El PP denuncia la "caça de bruixes" dels catalanistes en les universitats valencianes

Guardar

El portaveu d'universitats del Grup Popular en Les Corts, Luis Martínez
El portaveu d'universitats del Grup Popular en Les Corts, Luis Martínez

El portaveu d'universitats del Grup Popular en Les Corts, Luis Martínez, ha denunciat la "caça de bruixes" en les universitats valencianes després d'habilitar el separatisme una web per a delatar a professors que ensenyen en castellà. "Hi ha una persecució dels independentistes als docents i a la seua llibertat de càtedra" i ha advertit que des del PPCV "no permetrem que l'independentisme continue avançant en la Comunitat".

Luis Martínez ha assenyalat que "mentre es calciguen drets fonamentals i es vulneren principis democràtics, Puig roman de braços plegats perquè se sent còmode identificat amb els independentistes".

El diputat popular ha afirmat que "Puig no sols no es pronuncia sobre l'avanç dels catalanistes en la nostra terra sinó que l'afavoreix. El fet és molt greu i no es pot mirar cap a un altre costat. Aquesta web que demana assenyalar a professors de manera anònima és una pàgina promocionada per l'ANC i la Plataforma per la Llengua entre altres, les dues de tall independentista. El més clar exemple que Puig treballa per la promoció dels Països Catalans és la signatura de la Declaració de Palma en 2017 on es va comprometre expressament a treballar pel català juntament amb els governs català i balear".

Martínez ha assenyalat que "des del PP exigim a Puig que actue d'una vegada contra els qui ataquen el nostre Estatut i impedisca que en les universitats valencianes es puga denunciar de manera impune en una web catalana la labor docent del professorat. Puig ha de fer alguna cosa d'una vegada i impedir que des de Catalunya s'interferisca en l'autonomia de les universitats valencianes i en la llibertat de càtedra dels professors amb la imposició del català".

Arxivat a:

Destacats