El PP demana que Bravo assumisca responsabilitats per la fallada del desfibril·lador

José Ciscar assenyala que "algú esmente en Justícia perquè des de fa més d'un any sabien que el desfibril·lador no funcionava"

Guardar

PepeZCiscar
PepeZCiscar

El PP sol·licita la compareixença urgent de la consellera de Justícia Gabriela Bravo en les Corts per la fallada en el desfibril·lador de la Ciutat de la Justícia de València i que assumisca responsabilitats.

Així ho ha anunciat el president del Grup Parlamentari Popular (GPP) en les Corts, José Ciscar, qui ha indicat que "estem davant una situació molt greu que ha costat la vida a un home infartat".

José Ciscar ha indicat que "ara hem sabut que algú està mentint en la conselleria perquè resulta que sí que eren coneixedors des de fa més d'un any del mal estat del desfibril·lador i que no funcionava. En maig de 2018 s'havia notificat que no funcionava l'aparell que aquest dijous no va poder utilitzar-se per falta de bateria per a assistir a un infartat a la Ciutat de la Justícia de València. Durant 17 mesos ha estat sense funcionar malgrat que se'ls havia advertit i el propi gerent havia donat avís a la direcció general de Justícia i a l'equip de la consellera Bravo".

El portaveu popular de Justícia ha indicat que "algú ha de donar explicacions i volem que la consellera Bravo, com a màxima responsable del departament, vinga a les Corts a explicar el succeït i ens compte per què no es va fer res malgrat els advertiments del mal funcionament de l'aparell vital".

Finalment, Ciscar ha advertit que "la investigació oberta per la conselleria sobre la fallada de la bateria quan un metge va intentar reanimar a l'home infartat no pot ser una cortina de fum per a intentar desviar l'atenció sobre uns fets molt greus, que han costat la vida d'una persona. La consellera Bravo ha d'eixir a donar la cara, assumir les responsabilitats i adoptar decisions com a màxima responsable última dels fets. Estem convençuts que Gabriela Bravo no farà com Puig, que fuig sistemàticament de les Corts, i no tindrà cap problema a comparéixer per a oferir totes les explicacions necessàries".

Arxivat a:

Destacats