El PP acusa a Puig de “fugir de les Corts” per a no donar explicacions sobre les subvencions al seu germà i la gestió d'Oltra

Guardar

El portaveu adjunt en les Corts Miguel Barrachina i la diputada popular Elena Bastidas
El portaveu adjunt en les Corts Miguel Barrachina i la diputada popular Elena Bastidas

El portaveu adjunt en les Corts, Miguel Barrachina, ha acusat Puig de "fugir de les Corts per a no haver de donar explicacions per les subvencions al seu germà i la gestió d'Oltra en les residències de majors".

"Li sembla molt comparéixer dues vegades en cent dies i per això fuig de les Corts. Transcorrerà un altre mes sense la seua presència. Entenem que no aparega mentre té al seu germà Francis imputat i a una vicepresidenta en el seu govern a la qual ha de defensar constantment de les seues condemnes judicials pel tancament del centre de menors de Sogorb i amb sis col·laboradors seus imputats per l'ocultació d'un delicte comés pel seu exmarit", ha assegurat Barrachina.

El portaveu popular ha lamentat "la fugida de Puig en una setmana que acabarà el divendres amb la manifestació dels agricultors reclamant aigua, demanant un dret perquè cada acció del govern de Sánchez és una agressió a la Comunitat, siga en transvasament, Rodalia, finançament autonòmic o fins i tot de la distribució de fons europeus".

Millorar el servei de les residències de majors

Per part seua, Elena Bastidas ha anunciat la inclusió en l'ordre del dia del ple de les Corts d'aquesta setmana, a petició del PP, d'un nou punt per la gestió de les residències de majors. "Demanem millorar el servei en les residències i solucionar la situació de contínua irregularitat sense els contractes degudament actualitzats que s'està donant a la Comunitat Valenciana com va succeir per desgràcia en la residència de Montcada on es va produir el fatídic incendi".

Bastidas ha indicat que espera "el suport dels grups per a solidaritzar-nos amb les víctimes i familiars de l'incendi i lamentar la gestió realitzada també respecte a aquesta incidència".

La portaveu popular ha indicat que el PP demanarà responsabilitats polítiques en el ple perquè han mort nou persones i és incomprensible i lamentable la falta de gestió en les residències de majors".

Destacats