El Partit Popular de la Comunitat Valenciana demana que l'ús de la mascareta no siga obligatori en els gimnasos

El portaveu d'esports del GPP, Luis Martinez, sol·licita a Puig que "alce les restriccions al sector i deixe de criminalitzar els centres esportius"

Guardar

El portaveu d'esports del Grup Popular en les Corts, Luis Martinez
El portaveu d'esports del Grup Popular en les Corts, Luis Martinez

El portaveu d'esports del Grup Popular en Les Corts, Luis Martinez, ha demanat que l'ús de la mascareta no siga obligatori en els gimnasos i centres esportius. "No pot ser que s'alcen les restriccions en tots els sectors però continue l'ús obligatori de la mascareta durant la pràctica esportiva en els centres esportius i gimnasos".

El portaveu popular ha indicat que "donem suport a la flexibilització de l'ús de mascareta en gimnasos, tal com reivindica la Federació d'Empresaris d'instal·lacions esportives. És una reivindicació justa i més en aquests moments en què hi ha una evident millora de la situació sanitària i s'han adoptat aquestes mesures en altres comunitats autònomes".

Luis Martínez ha demanat a Puig que "reconsidere les mesures i incloga permetre que puga fer-se activitat física en els gimnasos flexibilitzant l'ús de la màscara com han fet altres governs autonòmics. El 30% dels usuaris que abans de la pandèmia acudien a gimnasos a cuidar la seua salut no ha tornat amb la incertesa que això genera en un sector molt castigat".

"El sector de l'activitat física i l'esport ha patit les greus conseqüències de la pandèmia i necessita un acompanyament de les administracions públiques per a no quedar-se arrere i no continuar rebent menyspreu i atacs perquè sempre han sigut exclosos de les ajudes per la pandèmia com sí que van rebre altres sectors com el comerç, turístic o cultural" ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats