El lloc de Cantó en la llista d'Ayuso està per definir

Guardar

canto ciudadanos
canto ciudadanos

L'exdirigent de Ciutadans Toni Cantó ha demanat aquest dijous aglutinar el vot de centredreta entorn de la candidata del PP en la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s'ha mostrat il·lusionat per formar part de les llistes dels 'populars' en els comicis i ha explicat que el seu lloc encara està per definir.

En una entrevista en esRadio, recollida per Europa Press, Cantó ha assenyalat que serà entre aquest dijous i demà divendres quan es concrete l'oferiment que, segons ha apuntat, va rebre aquest mateix dimecres per part de l'equip de la presidenta regional. A més, Cantó va poder parlar també amb el líder del PP, Pablo Casado, a qui ha agraït la "confiança".

"El que se'm va dir ahir era una oportunitat de participar en la llista, no he concretat molt més. Ahir va ser una jornada, no sé... va ser tot molt intens, molt ràpid, bastant sorprenent per a mi i molt il·lusionant", ha reconegut l'exdirigent de la formació taronja.

Cantó, que s'ha reivindicat com un independent en les files d'Ayuso, ha insistit que la lluita per la victòria a Madrid és "essencial" perquè es tracta d'una comunitat "lliure, prospera i la més solidària amb la resta dels espanyols". "I en això cal donar la batalla, perquè sinó corre perill", ha sostingut.

L'actor s'unirà d'aquesta manera als set consellers de l'actual Executiu autonòmic que Ayuso ja ha avançat que aniran en els primers llocs de la llista així com al de la secretària general del PP de Madrid, Ana Caminos, i el portaveu del PP en l'Assemblea, Alfonso Serrano.

Amb tot, Cantó ha mostrat la seua disposició per a participar en les llistes "com puga ser més útil", per a recordar "com el socialisme, la gent de Podemos i els nacionalistes han tractat a Madrid, dient que ha practicat dúmping fiscal" i que calia apujar els impostos. "Vull recordar com s'ha tractat a Isabel Díaz Ayuso", ha continuat Cantó, que ha elogiat el treball de la presidenta autonòmica per a enfrontar-se a la pandèmia.

En qualsevol cas, Cantó ha deixat clar que està empadronat a Madrid, per la qual cosa no tindrà problema per a presentar-se als comicis del pròxim 4 de maig.

Destacats