El Consell estudia ampliar el toc de queda, les reunions socials i el tancament dels bars

Guardar

Gent passejant pel centre de València
Gent passejant pel centre de València

Aquest dissabte està prevista la reunió interdepartamental en la qual s'abordarà la situació epidemiològica de la Comunitat Valenciana, i on, a més, el president de la Generalitat, Ximo Puig, compareixerà per a informar de les noves restriccions que entraran en vigor una vegada decaiga l'estat d'alarma, és a dir, el pròxim 9 de maig.

Ja s'estan coneixent algunes de les mesures que es podrien flexibilitzar. Així, com ha avançat Las Provincias, el Consell podria estar estudiant fixar el toc de queda a les 00.00 hores, així com ampliar el tancament dels bars i restaurants entre les 23.00 - 23.30 hores.

Una altra de les mesures que també es podria adoptar és l'ampliació de les reunions socials fins a 10 persones, podent superar la desena sempre que es tracte de dos nuclis de convivència.

Aquestes mesures, juntament amb l'alçament del tancament perimetral, són algunes de les mesures que podrien entrar en vigor a partir d'aquest diumenge. No obstant això, caldrà esperar fins al dissabte per a conéixer com serà la desescalada a la Comunitat Valenciana que, com ha assenyalat el president de la Generalitat, Ximo Puig, "serà prudent i ordenada".

Destacats