El Consell Ciutadà Municipal de Podem València ratifica l'acord de coalició amb EU

Guardar

podemos_consejo
podemos_consejo

El Consell Ciutadà Municipal de Podem València ha ratificat l'acord de coalició amb Esquerra Unida (EU) per a les pròximes eleccions municipals, segons ha informat la primera d'aquestes formacions en un comunicat.

Així, ha explicat que dijous passat es va aconseguir en la taula de negociació un acord de negociació entre els equips negociadors de Podem València i Esquerra Unida i ha precisat que va ser aquest dilluns quan el Consell Ciutadà Municipal de Podem València va ratificar en votació plenària aquest acord.

Podem València ha comentat que la setmana passada, el Consell Ciutadà Municipal "va fer un nou pas en la negociació amb EU". "La nostra prioritat és estar a l'altura del moment polític en el qual ens trobem. L'equip de negociació de Podem va millorar substancialment l'oferta per a tractar d'aconseguir un acord de coalició", ha explicat.

Així, aquest partit ha apuntat que "l'oferta suposa un exercici de generositat de Podemos, donant resposta a les principals demandes d'EU". La formació ha agregat que "atesos els resultats electorals de 2015, des del Consell Ciutadà Municipal de Podem València, es va oferir la integració de la candidata d'EU en el quart lloc de la llista electoral" i ha indicat que "després del procés de negociació s'ha atés a les demandes realitzades per part d'EU de millorar aqueixa oferta".

"TERCER LLOC"

Podem València ha precisat que "la proposta final, ratificada pel Consell Ciutadà Municipal de Podemos, inclou un tercer lloc en la llista municipal, entre altres demandes plantejades per EU".

"Entenem que el document, ja que ve a satisfer les demandes d'EU i que va ser acordat pels equips negociadors, comptarà amb el suport d'EU. La confluència hui està molt més a prop. En uns dies esperem tornar a convocar a la premsa, juntament amb les companyes d'EU, per a anunciar la bona notícia" i que "a partir d'ací ens posem en marxa", ha assenyalat.

Destacats