Demòcrates Valencians llança una crida pública per a conformar una gran plataforma municipal centrista i valencianista de cara a 2023

La Junta Directiva dels liberals valencians s'ha reunit a Teulada-Moraira (Marina Alta) acordant intervindre en la realitat política autonòmica davant l'opció antivalenciana de la dreta radical.

Guardar

Reunió de Demòcrates valencians a Moraira
Reunió de Demòcrates valencians a Moraira

Demòcrates Valencians (DV) ha celebrat la seua Junta Directiva trimestral en el municipi de Teulada-Moraira (La Marina Alta). En aquesta reunió de treball s'ha aprovat l'estratègia municipal de cara a les pròximes eleccions de 2023. Prevalent la seua mirada àmplia per a tota la Comunitat Valenciana, posant-la en el centre de la seua acció política i fent bandera de l'autogovern i la defensa dels interessos de la nostra terra abans de res centralisme rampant.

DV llança una crida pública a totes aqueixes forces polítiques independents, comarcals i locals que opten per la moderació i la proximitat, per les persones i la valencianidad. Volem prémer una gran aliança electoral en tot l'àmbit municipal del nord al sud de la Comunitat Valenciana, consolidant a lasí presència efectiva del valencianisme centrista davant la irrupció de Vox en les institucions valencianes.

Interpel·lem públicament a aquells partits independents amb els quals hem mantingut contacte en diferents moments per a construir aqueixa gran plataforma municipal provalenciana: La Vall Ens Uneix, IDEACV, Coalició Centre Democràtic (CCD), Centrats a Nules, Ciutadans per Alberic, Units per Carcaixent, Units per Benicull, Partit de Vinaròs Independent (PVI), Ciutadans Independents de Benissa (CIBE), Ciutadans de Pego, Grup Independent Perelló i Mareny (GIPMS), Per les Coves de Vinromà, Junts per Segart, REDCV, Gent per La Vila Joiosa, Independents de Sanet i Negrals, Millorem Benaguasil, entre altres.

DV posa a la CV sempre en el centre de la seua actuació política. El Poble Valencià necessita una força pragmàtica d'estricta obediència valenciana, arrelada en el nostre territori, en les nostres pimes, en els nostres municipis. Una força que vertebre la Comunitat Valenciana de nord a sud, prevalent les nostres necessitats i anhels com a societat vertebrada davant imposicions i deliris centralitzadors. La CV sempre per damunt de tot.

Destacats