Defensa distribueix més de 12.000 pantalles de protecció facial a instituts i col·legis de València

Guardar

aula_recurso
aula_recurso

La Delegació de Defensa a la Comunitat Valenciana està distribuint més de 12.000 pantalles de protecció facial a instituts i col·legis de la província de València, com a mesura complementària a les ja adoptades pels centres, ajudant així a crear un entorn més segur en l'àmbit d'ensenyament.

Amb la finalitat de poder oferir-les a tots els centres educatius, s'ha contactat amb més de 400 col·legis i instituts de la província i prop de 200 han requerit aquest material. Durant els pròxims dies es finalitzarà la distribució fins a repartir les 12.000 mascaretes disponibles, segons ha explicat la Delegació del Govern en un comunicat.

Les mascaretes han sigut confeccionades per un grup de voluntaris de Cullera i Favara (València), que participen en aquesta iniciativa finançada gràcies a les aportacions de diferents empreses i en particular de la Fundació Mapfre.

Per a assegurar que proporcionen la protecció adequada s'ha comptat amb la col·laboració de personal sanitari que ha supervisat el seu disseny i confecció.

La iniciativa va nàixer durant l'estat d'alarma i ja llavors van produir 37.000 pantalles que es van distribuir entre personal sanitari, Forces i Cossos de seguretat, Forces Armades, universitats i col·legis professionals.

En previsió del rebrot, durant l'estiu, els voluntaris de Cullera i Favara van continuar fabricant les mascaretes que ara s'estan distribuint.

Destacats