El Debat de Política General en les Corts Valencianes s'emet en directe per À Punt

Dimarts 27 de setembre a les 10 hores, en sessió de matí i vesprada

Guardar

Vanessa Gregori presenta Les Notícies del Matí
Vanessa Gregori presenta Les Notícies del Matí

Aquest dimarts a partir es retransmet per À Punt el Debat de Política General en les Corts Valencianes. El programa especial començarà a les 10 del matí i continuarà tota la jornada fins la vesprada, fent una pausa a les 14 hores per a les notícies de l'Informatiu NTC migdia.

El programa, editat per Marta Cantos, estarà presentat de matí per Vanessa Gregori amb dos tertulians i connexions des de les Corts Valencianes. Per la vesprada estarà presentat per Àlex Sanjaime i altres dos tertulians.

L'espai oferirà totes les intervencions dels diferents grups polítics representats a les Corts Valencianes: PP, Ciutadans, VOX, Unides Podem, Compromís i PSPV. L'ordre encara no està oficialment publicat així com l'horari dels recessos i sessió de matí o vesprada a determinar pel President de les Corts Valencianes durant el propi Debat. No faltaran les reaccions en directe, l'anàlisi i debat entre els periodistes convidats a les taules d'actualitat.

El Debat es podrà seguir sencer per la televisió, la ràdio i el web (www.apuntmedia.es), una cobertura multimèdia que permetrà les valencianes i valencians seguir el que passe al llarg de la jornada pels diferents mitjans públics.

Arxivat a:

Destacats