Cs exigeix una infermera escolar en tots els centres davant "el caos, la desinformació i la falta de seguiment" per la sisena ona

El grup parlamentari insisteix que Marzà ha de donar explicacions sobre els canvis dels protocols i demana més agilitat per a cobrir les baixes del professorat

Guardar

La portaveu d'Educació de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Merche Ventura
La portaveu d'Educació de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Merche Ventura

La portaveu d'Educació de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Merche Ventura, ha exigit la implantació de la figura de la infermera escolar en tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana, "perquè gestione i coordine totes les accions relacionades amb la lluita contra la pandèmia" davant el “caos, la desinformació i la falta de seguiment dels casos” durant aquesta sisena ona.

Ventura ha reclamat la compareixença urgent del conseller d'Educació, Vicent Marzà, en el Parlament valencià perquè done explicacions sobre els canvis del protocol d'actuació i ha demanat “més acompanyament als centres per a implementar els protocols i els plans de contingència”. “Marzà governa a colp de circular”, ha denunciat.

En aquest sentit, ha criticat que en aquesta sisena ona molts centres “estan al límit” degut a les baixes del personal docent, al fet que no es fan suficients proves diagnòstiques i al fet que el seguiment dels casos és molt de menor. Per això, Ventura ha exigit més agilitat per a cobrir les baixes del professorat i ha advocat per realitzar testatges massius i gratuïts entre els alumnes i els professors amb l'objectiu de millorar la prevenció.

Destacats