Cs demana la creació d'una finestreta única municipal per a les víctimes de violència de gènere

Guardar

Rocío Gil parlamento (1)
Rocío Gil parlamento (1)

El grup municipal Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha anunciat que demanarà en el ple municipal del pròxim dijous 25 de febrer la creació d'una finestreta única per a les víctimes de violència de gènere.

La regidora de Cs Rocío Gil ha assenyalat que "és un projecte sense color polític, útil per a les víctimes i que compleix amb el Pacte d'Estat en Matèria de Violència de Gènere que es va aprovar en 2017", ha indicat la formació en un comunicat.

Així mateix, ha apuntat que "a Andalusia s'ha implementat recentment aquesta finestreta única de manera telemàtica" i ha destacat la "importància de dotar a les víctimes dels màxims espais de seguretat, confiança i confidencialitat perquè no hagen d'acudir físicament als serveis".

"Fins ara l''Espai Dones i Igualtat' fa una bona tasca amb les víctimes, genera l'espai de seguretat necessari i seria el lloc ideal albergar aquesta finestreta", ha subratllat, al mateix temps que ha conclòs que "en l'Acord de Recuperació i Reconstrucció signem un compromís d'adaptar els serveis a l'atenció de les víctimes i la finestreta única seria una bona oportunitat per a complir-lo".

Destacats