Compromís recrimina al Govern central la falta de mesures de conciliació en la proposta de reforma laboral

Guardar

Mònica Álvaro, portaveu adjunta de Compromís en Les Corts
Mònica Álvaro, portaveu adjunta de Compromís en Les Corts

La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Mònica Álvaro, ha manifestat que "l'actual proposta de reforma laboral que vol aprovar el Govern central en una setmana és totalment insuficient en temes de corresponsabilitat i conciliació laboral. Naix òrfena d'aspectes tan importants i fonamentals com la reforma de la jornada laboral de 32 hores, sense que tampoc incloga cap avanç per a facilitar-la".

Segons Álvaro, "també es va anunciar la Llei del Temps, que havia de servir per a conciliar i que, a hores d'ara, encara no està acabada. De fet, el senador de Compromís, Carles Mulet, ja va preguntar sobre aquest punt perquè havia d'estar per a 2021 i ja estem en 2022".

D'altra banda, "des de Compromís no sols trobem a faltar que la reforma laboral no contemple mesures de conciliació. A més, tampoc s'han tingut en compte les conclusions de la Comissió d'Usos del Temps celebrada en el Congrés i que haurien sigut una molt bona aportació a l'hora de desenvolupar, dins de la proposta de reforma laboral, alguns aspectes relacionats amb la conciliació", ha conclòs la diputada Mònica Álvaro.

 

Arxivat a:

Destacats