Compromís llança una web per a fer veure "qui paga la irresponsabilitat" de Sánchez de "no voler formar govern"

Guardar

Més Compromis
Més Compromis

Compromís llança una web per a fer veure "qui paga la irresponsabilitat" de Sánchez de "no voler formar govern"

Més Compromís ha fet pública aquest dissabte la pàgina web 'ahoragobierno.es' per a visibilitzar, mitjançant el lema de campanya del partit socialista, "qui són les persones realment afectades per la irresponsable falta de voluntat de Pedro Sánchez de formar un govern progressista en l'Estat, segons han explicat en un comunicat.

Sobre aquest tema, Compromís ha assenyalat que "durant molts mesos s'ha posat al davant les sigles i els interessos partidistes a les necessitats de les persones, fent de la política un lamentable espectacle de 'reality xou'. "La política no es fa en twitter, ni en els platons de televisió", assenyalen.

Per contra, han recalcat que "la política útil és la que aconsegueix acords i governs de progrés que fan, com ha ocorregut en el territori valencià, que els llibres siguen gratuïts, que cada vegada més persones dependents cobren prestació, tindre la Llei LGTBI més avançada, o que es puguen implementar polítiques actives contra l'emergència climàtica".

"Durant massa temps els egos han ocultat la realitat, i és que cada dia que passa sense un govern progressista en l'Estat, més persones pateixen la reforma laboral del PP, no s'implementen mesures contra la precarietat laboral, no es blinden les pensions i les CCAA vine com es bloquegen els fons per a sufragar l'educació, la sanitat o els serveis socials", han assenyalat.

D'aquesta forma, Més Compromís vol posar en valor "la necessitat de comptar amb forces progressistes que entenguen la gran responsabilitat davant la ciutadania que té tindre representació en el Congrés".

Destacats