Compromís exigeix transparència a Maria José Català sobre la seua relació amb la VIU

Robles: "És una falta absoluta d'ètica acabar contractada per l'empresa a la que va malvendre de forma opaca un servei públic com la universitat on-line".

Guardar

Mazón i Catalá en les Altes Distincions del 9 d'Octubre.
Mazón i Catalá en les Altes Distincions del 9 d'Octubre.

La síndica de Compromís, Papi Robles, ha exigit hui explicacions a l'ex-consellera d'Educació i actual portaveu del PP, Maria José Català per les informacions publicades al voltant de la privatització de la VIU, Universitat on-line creada per Francisco Camps.

Segons la síndica, "estes informacions tornen a demostrar que el PP és sinònim de mangarrufes i opacitat. No només van malvendre un servei públic per un preu sis voltes inferior al seu cost, sinó que van intentar amagar este contracte a la societat valenciana amb una clàusula d'opacitat, d'eixes que van dominar durant els anys de la pitjor corrupció del Partit Popular".

"Maria José Català ha d'explicar per què va malvendre esta universitat com a consellera i per què, anys després, ha acabat contractada per la mateixa empresa a la que va transferir un patrimoni que era de tots els valencians i valencianes. No volem tornar a eixe passat de corrupció, opacitat i tractes de favor que tant de mal ha fet a la nostra terra" ha conclòs la síndica.

Arxivat a:

Destacats