Compromís espera que en pròxims judicis per la Gürtel s'acredite "la caixa B" del PP

Guardar

baldovi ep
baldovi ep

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha saludat aquest dimecres que el Tribunal Suprem haja ratificat el que ja se sabia, "que el PP és un partit corrupte", i espera que en pròxims judicis pel 'cas Gürtel' s'acredite "la caixa B" del partit.

Baldoví ha reaccionat així, en declaracions als periodistes, a la decisió de l'Alt Tribunal confirmant que el PP es va lucrar de les activitats de la xarxa liderada per Francisco Correa. Això sí en la seua resolució, el Suprem veu "excessiu" que l'Audiència Nacional donara per acreditada la caixa 'B' del partit.

El diputat valencià sosté que si alguna cosa ja és "indiscutible" és que el PP és "el primer partit de la democràcia condemnat per corrupció", alguna cosa que hauria de portar-los a "mirar-se el seu propi melic" i abandonar l'"aldarull" que munten en cada Ple del Congrés.

A vegades ELS TRIBUNALS FILEN MOLT FI

Encara que subratlla que el Suprem apunta que no està prou acreditada la 'caixa B', Baldoví creu que el que sí que està acreditat és que "tots els tresorers del PP han estat imputats i condemnats per corrupció" el que, al seu judici, evidència que "en el PP hi havia eixa corrupció política i eixe beneficiar-se de la 'caixa B'".

"A vegades els tribunals filen molt fi però quan els empresaris rebien adjudicacions de càrrecs del PP el feien a canvi de diners, i espere que en els pròxims judicis s'acredite el que tothom" creu, que hi havia "caixa B", ha postil·lat.

Preguntat sobre la reforma del model d'elecció del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) promoguda pel PSOE i Unides Podemos, Baldoví ha assenyalat que "probablement no és el més estètic" però entén que és el que calia fer davant l'"obstinació" del PP a no renovar un òrgan que porta caduc ja quasi dos anys. "El PP és com el gos de l'hortolà, ni menja ni deixa menjar", ha resumit.

Destacats