Compromís afegix el repartiment d’una mocadorà molt especial a les diverses iniciatives per celebrar el 9 d’Octubre

Joan Ribó: “enguany més que mai hem de celebrar el dia gran de totes les valencianes i tots els valencians amb unió i amb autoestima, sent conscients que som un poble responsable i resilient i per això des de Compromís hem plantejat tot un seguit d’accions per animar la ciutadania a celebrar el Nou d’Octubre.

Guardar

WhatsApp Image 2020-10-05 at 15.20.01(1)
WhatsApp Image 2020-10-05 at 15.20.01(1)

Compromís convida tots els valencians i valencianes a celebrar el Nou d’Octubre i tornarà a eixir al carrer este divendres per realitzar una mocadorà molt especial amb milers de massapans i també amb mascaretes amb el somriure de la coalició valencianista. "Enguany el nostre dia gran serà diferent per la situació sanitària però no per això hem de deixar de celebrar-ho i per això des de Compromís hem plantejat tot un seguit d’accions per encoratjar els veïns i veïnes de la ciutat a celebrar este Nou d’Octubre i fer-ho enfortint la nostra autoestima i el nostre orgull com a poble responsable i resilient", ha explicat l’alcalde i portaveu de Compromís per València, Joan Ribó.

La Plaça de l’Ajuntament de València serà epicentre del repartiment d’una mocadorà molt especial, amb què no sols es farà entrega de massapans i mascaretes sinó que també es distribuirà la revista ‘València sempre Amunt’, una publicació amb què des de Compromís "hem volgut posar en valor el gran treball fet pels valencians i valencianes durant estos mesos tan complicats, explicant moltes mesures dutes a terme des de l’Ajuntament de València per combatre la pandèmia" i que compta amb diverses imatges elaborades ex professo per professionals valencianes i valencians del disseny i la il·lustració. "És una oportunitat d’or per conjugar la gran qualitat i la professionalitat que han conduït la nostra ciutat a ser en 2022 Capital Mundial del Disseny amb el reconeixement necessari a moltíssima gent que ha sigut fonamental en tots estos mesos i que són l’exemple perfecte d’un poble lluitador, responsable i resilient".

El repartiment d’esta mocadorà especial s’efectuarà, seguint totes les mesures de seguretat necessàries, de matí entre les 10 i les 13 hores i de vesprada entre les 17 i les 20 hores i comptarà amb la participació de membres del govern i d’integrants i simpatitzants de la coalició valencianista.

Èxit de la campanya #SenyeraAlBalcó.

Ribó també s’ha referit a la "gran resposta" que ha obtingut la campanya ‘Senyera al Balcó’, una iniciativa amb què s’han desbordat les previsions i milers de valencians i valencianes varen emplenar el formulari per rebre gratuïtament la seua senyera i penjar-la al balcó. Ara, la campanya continua amb la interacció de totes eixes persones a través de les xarxes socials, on moltes d’elles ja estan penjant fotos amb l’etiqueta #SenyeraAlBalcó.

En els enviaments, Compromís ha obsequiat les persones participants també amb un exemplar de la revista ‘València sempre Amunt’. "Tant els massapans i les mascaretes com les revistes i les senyeres repartides han estat totes elaborades per empreses valencianes, mostrant així el nostre suport a l’economia local no sols amb mesures concretes des de les administracions públiques sinó també amb iniciatives pròpies com esta campanya de Compromís per celebrar el Nou d’Octubre", ha explicat Ribó, qui ha aprofitat per reiterar un missatge d’autoestima, optimisme i orgull per a tot el poble valencià, al que ha desitjat "un bon Nou d’Octubre, que siga reflex del respecte i el civisme d’un poble on no hi ha cabuda per a la violència ni els extremismes i on l’orgull, l’autoestima, la responsabilitat i la resiliència continuen sent els valors que ens identifiquen als valencians i les valencianes".

Arxivat a:

Destacats