Colomer destaca que 'sumar estrelles Michelín en la Comunitat és avançar en la idea de construir entre tots una destinació turística gastronòmic'

El secretari autonòmic de Turisme ha visitat el restaurant Baeza & Rufete a Alacant, recentment guardonat amb la seua primera estrela Michelín, on ha felicitat el seu cap de cuina, Joaquín Baeza

Guardar

Colomer_Restaurante_Baeza&Rufete
Colomer_Restaurante_Baeza&Rufete

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat el restaurant Baeza & Rufete a Alacant, recentment guardonat amb la seua primera estrella Michelín, on ha felicitat el seu cap de cuina, Joaquín Baeza.

Francesc Colomer ha mostrat el seu reconeixement i respecte pel qual ha aconseguit l'equip del restaurant Baeza & Rufete, que és "el reconeixement al treball, a l'esforç, al talent, a la creativitat i als valors que encarna la seua proposta gastronòmica".

A més, Colomer ha destacat que "per al conjunt de la Comunitat Valenciana, sumar estrelles Michelín és avançar en la idea de construir entre tots una destinació turística gastronòmica", i ha afegit que aquests reconeixements posen de manifest que "hui som més forts que ahir en la defensa d'un model turístic encaminat cap a la qualitat, com defensa la nostra marca gastroturística L'Exquisit Mediterrani".

El titular de Turisme també ha reconegut "la gran labor de formació que exerceixen els CdT de la Comunitat Valenciana, ja que el xef Joaquín Baeza va iniciar els seus estudis de cuina en el CdT d'Alacant".

Col·laboració amb Camps de golf

L'Alacant, el secretari autonòmic de Turisme també ha signat el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Associació de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana per a fomentar accions de promoció de golf.

Colomer ha ressaltat que "la política turística és una política d'aliances, de codecidir i corresponsabilitzar-nos amb el sector, com fem amb l'associació de camps de golf de la Comunitat".

En aquesta línia, ha explicat que mitjançant aquest conveni "impulsem accions de promoció del producte golf que en aquest temps hem redirigit per a treballar la seguretat".

A través d'aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana, destina 75.000 euros a l'Associació d'Empresaris de Camps de golf de la Costa Blanca i la Comunitat Valenciana per a fomentar accions de promoció de turisme de golf.

Entre les accions a promocionar, destaca l'assistència a les fires i accions de promoció internacionals per a promocionar la Comunitat Valenciana com a destinació de turisme de golf en els mercats emissors.

Així mateix, mitjançant aquest conveni, l'Associació d'Empresaris de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, gestiona la inserció de notícies, les xarxes socials, així com el màrqueting i la publicitat, a més d'actualitzar el disseny de la web de l'Associació.

Convenis de col·laboració amb À Punt, Falles i Sagunt

Durant aquest dilluns, Francesc Colomer signarà convenis de col·laboració entre Turisme CV i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana, així com amb la Federació de Falles de la Secció Especial i amb l'Ajuntament de Sagunt.

En concret, Turisme CV destina 300.000 euros a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana a través d'un conveni per a dur a terme accions per a la creació i difusió de nous continguts audiovisuals per a les diferents finestres de Á Punt Mèdia, amb la finalitat de promocionar els recursos i l'oferta turística de la Comunitat Valenciana. En concret, Cara o Creu, Loving Comunitat Valenciana, El meu lloc al món i L'encobreix de l´equilibri són els programes impulsats a través d'aquest conveni.

A més, Colomer també subscriurà el conveni entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació de Falles de la Secció Especial per a la realització d'actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció i impuls de les Falles de la Secció Especial. Mitjançant aquest acord, Turisme destina 40.000 euros a la Federació.

Finalment, també se subscriurà el conveni entre Turisme i l'Ajuntament de Sagunt, per a fomentar accions de promoció de turisme cultural a través de les Arts Escèniques.

A través d'aquest acord, Turisme destina 100.000 euros perquè l'ajuntament de Sagunt duga a terme accions com la campanya 'Més que Murs'.

Arxivat a:

Destacats