Colomer destaca la importància dels cellers com a "santuaris de peregrinació turística"

El secretari autonòmic de Turisme ha visitat 'Els Terres dels Alforins' acompanyat per cellerers i alcaldes de la zona

Guardar

colomer bodegas
colomer bodegas

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assegurat que "els cellers són santuaris de peregrinació turística i es tracta d'un producte que val la pena".

El secretari autonòmic de Turisme ha fet aquestes declaracions durant la seva visita a la zona de 'Els Terres dels Alforins', acompanyat pels alcaldes, cellerers, viticultors i productors de la zona, per a conéixer la seua preocupació per projectes d'instal·lació de plantes fotovoltaiques en el territori.

D'aquesta manera, Colomer ha recorregut la zona al costat del president de la Societat de Viticultors i Productors de 'Terres dels Alforins', Rafael Cambra; l'alcalde de Moixent, Guillermo Jorques; l'alcalde de La Font de la Figuera, Vicente Muñoz; l'alcalde de Fontanars, Julio Biosca; el director del Patronat Provincial de Turisme de València, Xavi Pascual; el president de la DOP de València, Cosme Gutiérrez, i la directora del Museu de Prehistòria de València, Helena Bonet.

Colomer ha posat en relleu la importància de la protecció del paisatge i la bellesa de 'Terres dels Alforins', ja que al seu judici "sense el territori és impossible construir horitzó i futur estable viable i seriós".

En aquest sentit, el secretari autonòmic de Turisme ha recordat que "competim en un mercat anomenat món amb la nostra millor versió" i des de la perspectiva de la governança del turisme lluitem també per la vacuna contra l'estandardització, perquè qui no és diferent no és ningú".

Arxivat a:

Destacats