Ciutadans reclama l'acta als diputats que han deixat el grup en Corts i els acusa de "degradar la política"

Guardar

Les Corts Valencianes
Les Corts Valencianes

Ciutadans de la Comunitat Valenciana ha sol·licitat als diputats de les Corts valencianes Cristina Gavarda, Jesús Salmerón, José Antonio Martínez i Sunsi Sanchis que entreguen l'acta, ha qualificat el seu comportament de "tan lamentable com vergonyós" i els ha acusat de "degraden la política als nivells més ínfims".

En un comunicat, han indicat que els insten a deixar l'acta "en virtut del compromís subscrit amb la formació taronja a través de la Carta Ètica de Cs". Aquesta Carta Ètica exigeix a tots els càrrecs triats sota les sigles de Ciutadans que retornen l'acta en el supòsit d'abandonar el partit.

Per part seua, el grup parlamentari de Ciutadans en Les Corts "continuarà treballant i defensant el seu projecte per a vetlar pels interessos dels valencians, alacantins i castellonencs, fer política útil i impulsar reformes des del centre liberal", han indicat en un comunicat.

Ciutadans ha lamentat, condemnat i rebutjat aquest tipus de comportaments "tan lamentables com vergonyosos" per part de "els qui degraden la política als nivells més ínfims, quan posen els escons que han rebut en virtut d'unes sigles comunes al servei d'interessos personals faltant el respecte a tots els afiliats d'aquest projecte que continuen treballant per aquest, a més d'incomplint la norma bàsica de Ciutadans, que implica servir exclusivament a l'interés general de la societat, allí on vam governar i també on som oposició".

Arxivat a:

Destacats