Ciutadans proposa destinar 4,5 milions d'euros més per a reformar el parc d'habitatges públics

Guardar

mamen peris
mamen peris

Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha presentat una esmena als pressupostos autonòmics en la qual proposa destinar 4,5 milions d'euros més a reformes i conservació del parc d'habitatges públics pertanyents a la Conselleria d'Habitatge.

Així ho ha avançat la portaveu de l'àrea d'Habitatge de Cs, Mamen Peris, qui ha considerat en un comunicat que la gestió del vicepresident segon i titular d'aquest departament, Rubén Martínez Dalmau, és "més que deficient".

Peris ha lamentat "el mal estat de conservació de gran part del parc públic d'habitatges, que acumulen desperfectes des de fa anys o que necessiten millores i reparacions urgents per a garantir unes condicions mínimes d'habitabilitat".

La diputada de Cs ha defensat "el dret a un habitatge digne de tots els valencians" i ha criticat la "inoperància" de Martínez Dalmau per a solucionar els problemes de la Comunitat Valenciana en aquesta matèria, com l'okupació il·legal.

En aquest sentit, Peris ha recordat la proposta de Ciutadans per a un telèfon '112 Habitatge' per a denunciar casos d'okupació il·legal i atendre qüestions relacionades amb l'habitatge.

Segons la parlamentària, "el Consell permet que quasi 1.400 habitatges del parc públic valencià estiguen ocupades, impedint l'accés a un habitatge digne a qui sí que el necessita veritablement i sí que compleix amb els requisits legals per a això".

Arxivat a:

Destacats