Ciutadans exigeix convocar el debat sobre l'estat de la ciutat

Guardar

Giner Cs
Giner Cs

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha exigit a l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, que convoque "de manera urgent" el debat sobre l'estat de la ciutat i "s'expose públicament per a parlar sobre els lamentables esdeveniments ocorreguts a l'Ajuntament en l'últim mes"

El portaveu de Cs, Fernando Giner, ha qualificat de "necessari i inevitable" que l'alcalde "s'expose públicament" i explique "quines mesures pensa emprendre sobre aquest tema". "És hora que Ribó done explicacions", ha reclamat aquest diumenge en un comunicat.

Giner ha recordat que el seu grup ha exigit a l'alcalde que "a part de la gestió" al regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, després de ser processat per l'accident laboral en el muntatge de les graderies dels concerts de Jardins de Vivers de 2017 en el qual va morir un treballador.

De la mateixa manera, ha demanat la dimissió del regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, després de l'estafa de quatre milions de diners públics en l'empresa municipal.

A més, després que la portaveu del PP manifestara aquest dissabte que no descarta una moció de censura, Giner ha assenyalat sobre aquest tema que Cs "es mantindrà al costat dels partits constitucionalistes per a tirar de l'Ajuntament als nacionalistes".

Així, ha recalcat la seua postura de "posar a la disposició de PSPV els sis regidors del grup municipal Cs". No obstant això, ha advertit que "una moció de censura és un assumpte molt seriós amb el qual no s'ha de frivolitzar perquè Ribó podria eixir reforçat".

Destacats