Ciutadans esmena els PGE per a exigir infraestructures dignes i més protecció del litoral de la Comunitat Valenciana

María Muñoz: "PSOE, Compromís i Podem tornen a oblidar-se de les inversions necessàries i que porten dècades estancades"

Guardar

La diputada de Ciutadans en el Congrés i portaveu de Pressupostos, María Muñoz
La diputada de Ciutadans en el Congrés i portaveu de Pressupostos, María Muñoz

Ciutadans (Cs) ha presentat esmenes parcials als Pressupostos Generals de l'Estat per a aconseguir més inversió en infraestructures dignes per a la Comunitat Valenciana i per a la protecció del litoral. Així ho ha avançat la diputada de Ciutadans en el Congrés i portaveu de pressupostos, María Muñoz, qui ha lamentat que "a la Comunitat Valenciana es fa especialment visible com els privilegis i prebendes nacionalistes redunden en la desigualtat entre ciutadans".

"PSOE, Compromís i Podemos tornen a oblidar les inversions necessàries que porten dècades estancades a la Comunitat Valenciana", ha denunciat, i ha explicat que les esmenes de Cs van en la línia de reclamar més fons per a impulsar el Corredor Mediterrani, especialment en la seua connexió amb l'aeroport de València i el seu túnel passant, i desenvolupar el Tren de la Costa.

En matèria d'infraestructures, Cs també aposta per escometre la connexió ferroviària entre Alacant i l'aeroport de l'Altet, potenciar l'eix ferroviari Alacant-Elx, dotar un nou ample internacional de via amb la Plataforma UIC entre València i Castelló, completar la Ronda Sud d'Elx i potenciar la planta d'osmosi de Moncofa.

Respecte a la protecció del patrimoni natural valencià, les esmenes de Ciutadans van encaminades a solucionar el greu problema d'erosió i desnivells que pateixen des de fa anys les platges de la Comunitat Valenciana. "Proposem una partida suficient com perquè el ministeri done una solució definitiva, sostenible i conjunta a la preocupant regressió de les costes", ha afegit Muñoz.

La coordinadora del partit liberal a la Comunitat Valenciana ha assegurat que "aquests pressupostos són contraris a l'interés dels espanyols i dels valencians per la seua falta de rigor, amb ingressos unflats i sense un repartiment de fons europeus objectiu, pels seus greuges territorials i per la seua absència de reformes de gran importància i per això Cs ha presentat esmena a la totalitat i esmenes parcials".

Arxivat a:

Destacats