Ciutadans denuncia un "atac" amb pintura al seu autobús de la marxa de l'Orgull LGTBI+ a València

Guardar

canto_ep
canto_ep

Ciutadans (Cs) ha informat que l'autobús amb el qual va participar en la manifestació de l'Orgull LGTBI de València aquest dissabte va patir un "atac amb pintura". El síndic de la formació en Les Corts, Toni Cantó, ha anunciat que el partit "denunciarà els fets" i ha explicat a més que "una minoria" de participants "ha increpat, insultat, agredit o llançat pintura" a diputats i afiliats de Cs.

"Aquests actes violents no interfereixen en la nostra obstinació de donar suport al col·lectiu i treballar per ell", ha assegurat en un comunicat Cantó, que va participar en la marxa juntament amb altres membres del partit.

El dirigent de Cs ha avançat que denunciarà els fets perquè "els violents han de saber que els seus actes tenen conseqüències". A més, ha agraït "el civisme i temprança de tots els companys que han patit l'atac".

A més, en un tuit, Cantó ha indicat: "Malgrat una minoria que ha increpat, insultat, agredit o llançat pintura als nostres diputats i afiliats, hem gaudit la desfilada de l'Orgull amb la immensa majoria de persones que, com a Ciutadans, comparteixen la lluita LGTBI des de la pluralitat i el respecte".

Arxivat a:

Destacats