Ciutadans demana la dimissió d'Oltra amb samarretes d'"Oltra vete ya" en Les Corts

Guardar

El grup Ciutadans amb samarretes en les quals demanen la dimissió de Mónica Oltra
El grup Ciutadans amb samarretes en les quals demanen la dimissió de Mónica Oltra

El grup de Ciutadans ha acudit a la sessió de control d'aquest dijous al matí amb samarretes en les quals demanen la dimissió de la vicepresidenta de la Generalitat: "Oltra vete ya".

Els 13 parlamentaris de la formació han acudit a les Corts amb les samarretes i la síndica, Ruth Merino, li ha etzibat a Oltra: "El seu temps ja va passar fa molt, faça'ns un favor i vaja's-en ja".

Així, ha criticat la seua gestió al capdavant de la Conselleria d'Igualtat i l'ha acusada d'oblidar-se de la protecció de les menors tutelades: "Germana, jo sí que et crec", ha ironitzat.

Durant les preguntes dels diputats, María Quiles ha asseverat que "la samarreta que totes les dones haurien de portar en la manifestació d'aquest 25 de novembre" és la d''Oltra vete ya'.

Li ha respost el conseller d'Educació, Vicent Marzà, que ha acusat Ciutadans de "voler destruir humanament a una persona perquè els molesten les seues polítiques" i ha defensat la labor d'Oltra al capdavant d'Igualtat. "No sols no s'ha d'anar, sinó que ha d'estar molts més anys, gràcies, Mónica pel teu treball", ha conclòs entre l'aplaudiment de tota la bancada de l'esquerra.

Quan formava part de l'oposició, l'ara vicepresidenta va guanyar visibilitat en Corts utilitzant samarretes per a criticar al Govern del Partit Popular.

Arxivat a:

Destacats