Císcar: "Puig es nega a sumar esforços per a defensar el Tajo-Segura per submissió a Sánchez"

Assegura que l'increment dels cabals en l'alt Tajo són abusius i desmesurats, han sigut engreixats sense criteri tècnic i només amb l'objectiu d'acabar amb el transvasament

Guardar

El portaveu d'aigua del GPP, José Císcar
El portaveu d'aigua del GPP, José Císcar

El portaveu d'aigua del GPP, José Císcar, ha lamentat hui que "Puig sempre s'ha negat a sumar esforços en la defensa del Transvasament Tajo-Segura per submissió a Sánchez". En aquests termes s'ha manifestat després de l'absència del Consell en la reunió que va tindre lloc ahir a Múrcia per a establir una estratègia comuna de defensa del transvasament.

El diputat popular ha afirmat que "no és cap novetat que el president de la Generalitat no vulga posar-se del costat dels quals estan en contra de l'increment dels cabals ecològics en l'alt Tajo. Sempre ha jugat a l'engany amb els valencians en aquest tema".

José Císcar ha assegurat que "aquests cabals suposaran la mort del Tajo-Segura, ja que són uns cabals ecològics abusius i desmesurats i que han sigut engreixats artificialment sense cap criteri tècnic i l'únic objectiu del qual és acabar amb el transvasament".

"Des del primer moment, Puig s'ha negat a sumar esforços amb els regants, amb la diputació d'Alacant i amb els governs de Múrcia i Andalusia. Una unió de forces més que necessària per a detindre l'ofensiva de Pedro Sánchez i de la ministra Ribera contra el transvasament", ha matisat.

Així, José Císcar ha assegurat que "des que es va iniciar aquest procés d'anihilació, el Sr Puig manté una posició absolutament submisa davant Pedro Sánchez. Ha sigut incapaç d'alça la veu davant el seu cap per a dir ja n'hi ha prou amb el que esteu fent i defensar que el transvasament és irrenunciable".

"Però el més lamentable és que ha sigut incapaç de liderar les reivindicacions dels nostres agricultors i s'ha sumat a l'aposta socialista d'anihilació del transvasament i la seua substitució per l'aigua dessalada", ha afirmat el diputat popular.

José Císcar ha reiterat que "amb l'aigua dessalada no es cobriran les demandes de proveïment i de regadius que cobreix el Tajo-Segura. Però a això cal afegir el preu inassumible per als regants, que cada dia s'incrementa més pel preu de l'energia Aquesta circumstància que no és assumible per als regants provoca que a curt termini desapareguen moltes produccions agrícoles a la província d'Alacant.

Arxivat a:

Destacats