Catalá: "Ribó i el PSOE tornen a suspendre en l'execució de les inversions, no s'acosten ni al 45%"

Catalá assenyala que “en una situació com l'actual, el govern municipal hauria de ser capaç d'esprémer al màxim tots els recursos pressupostaris amb els quals compte per a dinamitzar l'economia i millorar la qualitat de vida dels barris de la ciutat.”

Guardar

Xisco-Navarro_Valencia-Extra_MJCatala-3
Xisco-Navarro_Valencia-Extra_MJCatala-3

La portaveu del Grup Popular; María José Catalá, ha criticat "la pèssima i ineficaç gestió de Ribó i el PSPV", que ha impedit que s'executen el 57% de les inversions previstes en el pressupost de 2020 de l'Ajuntament. Tan sols s'han executat el 43,5% de les inversions, la qual cosa ha suposat que es queden 108 milions sense executar. "Havien pressupostat 191,7 milions i només s'ha executat 83,4", ressalta.

Catalá ha destacat que "la tercera capital d'Espanya no pot permetre's un govern que no siga capaç d'invertir en el futur", i ha insistit una vegada més en "la importància que les inversions arriben als barris per a crear noves infraestructures i serveis, i per a millorar el manteniment de les dotacions en funcionament".

Amb aquestes xifres, ha lamentat, que "el 2020 haja sigut un altre any d'oportunitats perdudes per a València, perquè les inversions públiques són també molt importants per a crear ocupació, i la baixa execució són un impediment més per a la reactivació econòmica".

Catalá ha manifestat que "els valencians ens mereixem un canvi, perquè necessitem un govern actiu i eficaç, que en una situació com l'actual tan delicada i de paralització de l'economia per la pandèmia, fóra capaç d'esprémer al màxim tots els recursos pressupostaris amb els quals compte per a dinamitzar l'economia i millorar la qualitat de vida dels barris de la ciutat."

Destacats