Catalá: "Puig ha de donar explicacions per la seua hipocresia i permetre que Mollà vaja a Europa a carregar contra l'ampliació del Port de València"

"Si Puig calla, atorga. El Govern valencià s'està convertint en aliat d'ERC per a frenar aquesta inversió estratègica per a València"

Guardar

La portaveu del Grup Municipal Popular de l'Ajuntament de València i Síndica en les Corts, María José Catalá
La portaveu del Grup Municipal Popular de l'Ajuntament de València i Síndica en les Corts, María José Catalá
La secretària general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, María José Catalá, ha demanat explicacions al president de la Generalitat, Ximo Puig, per permetre que la consellera Mireia Mollà acudisca a Europa "a carregar contra l'ampliació del Port de València en la Comissió de Peticions."Mollà va ser a Europa a carregar contra aquest projecte com a membre del govern valencià o com a càrrec de Compromís"?, ha preguntat Catalá, que ha assenyalat que aquest nou episodi evidencia que "Puig no mana res en el Botànic. Cadascun fa la guerra pel seu compte. Puig hauria de donar explicacions per la seua hipocresia, per permetre que Mollà vaja a Europa a impedir una inversió que generarà milers de llocs de treball".La secretària general ha destacat la "gravetat" de l'ocorregut ahir, perquè el Consell "no sols envia un mal missatge als inversors privats que fugiran a altres llocs si veuen aquestes traves, sinó perquè a més el Govern Valencià s'està convertint en aliat d'Esquerra Republicana de Catalunya per a frenar aquesta inversió estratègica per a València. Si Puig calla, atorga. I són ja massa silencis davant les intromissions dels independentistes"Catalá ha qualificat de "revés" l'estrena d'ahir de Mollà en l'Eurocambra, ja que s'ha tancat el debat i no veu necessari un altre informe d'impacte ambiental. "És una vergonya el que està fent Compromís, des de Mollà, Oltra i Ribó. Han de deixar de carregar contra un projecte importantíssim per a la ciutat i dedicar-se a resoldre els abocaments de les nostres platges, els trencaments d'emissaris de la ciutat, i aconseguir l'aigua que necessiten els valencians".La secretària general ha subratllat que des del PP "defensem l'ampliació del Port perquè generarà llocs de treball i major competitivitat per a la Comunitat Valenciana, però sempre hem defensat que es complisquen amb totes les normatives mediambientals". "El progrés i l'ecologisme no són incompatibles", ha assenyalat.
Destacats