Catalá dóna a conéixer el programa "La teua València" al Cabanyal amb una acció mitjà ambiental a la platja

Guardar

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá
La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha participat hui en la carpa informativa instal·lada en el Passeig Marítim, en el Cabanyal, on ha donat a conéixer la iniciativa "La teua València", una web a la qual es pot accedir directament des dels fullets informatius perquè el ciutadà propose mesures per a incloure's en el programa electoral amb el qual el PP es presentarà a les pròximes eleccions municipals.

"El nostre programa electoral serà el que vulguen els valencians. Les propostes tindran nom i cognom i, per això, hem posat en marxa un programa electoral obert per a comptar amb les idees de tots els veïns", ha afirmat Catalá.

La portaveu del PP ha assenyalat que "la baixada d'impostos, l'augment de policies als carrers, i la millora de la neteja dels carrers i de les nostres platges, i els serveis socials són eixos fonamentals de la nostra acció."

Prèviament, el Partit Popular de la ciutat de València ha realitzat una activitat de voluntariat medi ambiental, netejant la platja de residus plàstics i microplàstics, recollint més de 8 quilos.

Destacats