Catalá diu que "el gran llegat de Rita Barberá roman intacte" després de la confirmació del processament de Grau

Guardar

La Síndica del Grup Parlamentari Popular, María José Catalá
La Síndica del Grup Parlamentari Popular, María José Catalá

La portaveu del PP en Les Corts i a l'Ajuntament de València, Mª José Catalá, ha insistit aquest dimecres que "el gran llegat de Rita Barberá roman intacte" després que l'Audiència de València haja rebutjat el recurs presentat per l'exvicealcalde i el que fora mà dreta de Barberá, Alfonso Grau, en la causa coneguda com a 'pitufeo'.

En concret, la secció quarta de l'Audiència ha confirmat així el processament acordat a l'octubre pel Jutjat d'Instrucció 18, que ha instruït totes les peces del cas Taula i ha atribuït a Grau un paper de "recaptador" de diners per al PP en les eleccions de 2007 i 2011.

Catalá, a preguntes dels periodistes abans de la votació dels pressupostos de la Generalitat, s'ha limitat a defensar "com en tot moment" que el seu partit mostra el "màxim respecte" a les decisions judicials, tant en les actuacions de sobreseïment com de processament.

"Per descomptat --ha remarcat--, volem que s'arribe fins al final i conéixer totes les qüestions vinculades a eixe procés, però estem satisfets perquè el PP ha quedat eximit de responsabilitat sobre eixes campanyes" electorals.

I això demostra, per a la també 'número dos' del PPCV, que "el gran llegat de Barberá roman intacte enfront d'unes acusacions injustificades de l'esquerra, que va carregar contra ella". Ha subratllat a més que "no s'ha pogut demostrar en cap moment que la seua actuació i el seu treball per València no fora el millor que es podia prestar per als valencians".

Destacats