Catalá demana que València aculla la subseu del Museu Hermitage: "Ribó està deixant escapar moltes oportunitats"

El PP presentarà una moció per a aconseguir el suport de tots els grups polítics i presentar la candidatura de València per a acollir una subsede del Museu Hermitage

Guardar

La portaveu del grup municipal popular, María José Catalá
La portaveu del grup municipal popular, María José Catalá

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha demanat hui que València aculla una subseu del Museu Hermitage després del rebuig de Barcelona a albergar aquest projecte, que preveu una inversió de 52 milions i atraure 850.000 visitants en el seu primer any.

"És lamentable que València no estiga en la terna oficial de les ciutats per a albergar aquest projecte, que donaria un gran impuls a l'oferta cultural a la nostra ciutat. Compromís està espantant tot tipus d'inversió" ha assenyalat Catalá que ha recordat que l'esquerra ha renegat d'albergar la pròxima edició de la Copa Amèrica i que Compromís està boicotejant altres projectes importants per al dinamisme econòmic de la ciutat com l'ampliació del Port.

"Ribó està deixant escapar moltes oportunitats i creiem que ja està bé. La visió cultural de l'esquerra és xicoteta i València mereix que es pense en gran. Som una terra de cultura i aquesta és una oportunitat boníssima per a posar la ciutat en el mapa", ha assenyalat.

Per això, Catalá ha anunciat que el Partit Popular presentarà una moció perquè tots els grups donen suport a aquesta iniciativa i València puga albergar un centre d'exposicions del Museu Hermitage, una de les pinacoteques més grans i famoses del món.

"Alacant tindrà una seu del Museu Thyssen, Màlaga, Sevilla i Madrid estan barallant per a aconseguir que la franquícia del Museu Hermitage vaja a les seues ciutats, i ací Ribó està callat. No està a l'altura de la tercera capital d'Espanya. Ens estan avançant i ens estem quedant arrere. El PP no abaixarà els braços i barallarem perquè València albergue aquesta subseu" ha lamentat Catalá.

 

 

Destacats