Catalá demana millores immediates en el centre de majors de Russafa

Guardar

María José Catalá durant la seua visita al centre de majors de Russafa
María José Catalá durant la seua visita al centre de majors de Russafa

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha exigit al govern de Compromís i el Partit Socialista a solucionar de manera immediata els desperfectes que existeixen en el centre de majors de Russafa.

"Hem visitat el Centre i hem pogut comprovar les importants deficiències que existeixen. Hi ha forats en el sostre i portes trencades. A més, en la planta superior el sòl es troba completament clivellat el que pot suposar un risc de caiguda de les persones majors" ha afirmat María José Catalá. "Els nostres centres de majors han de ser un lloc de gaudir i oci i no poden presentar aquest aspecte tan lamentable que, a més i sobretot, poden posar en perill als nostres majors"

Durant la visita, els membres de la Junta Directiva també van explicar com les filtracions d'aigua quan plou són constant a causa del mal estat del sostre i del sòl. A més, segons denúncia, són els mateixos majors els que cada dia han d'obrir i tancar les portes del centre i en haver retirat al personal de cafeteria és la mateixa presidenta d'aquest centre la que s'ha d'encarregar de preparar els cafés, desdejunis i esmorzars dels majors, a més d'encarregar-se també del cobrament d'aquests serveis, i fins i tot de la neteja de taules i cadires.

"És obligació del govern municipal tindre en perfectes condicions el centre de majors i donar el personal necessari perquè totes aquestes tasques que es veuen obligats a realitzar els usuaris es cobrisquen per personal contractat. No pot carregar-se la responsabilitat als nostres majors" ha afirmat.

Per això, el Partit Popular ha presentat una moció en la pròxima comissió de Benestar exigint al govern de Ribó a solucionar de manera immediata les deficiències i desperfectes que existeixen en el centre de majors de Russafa, així com solucionar urgentment la falta de personal que abans s'encarregava d'obrir i tancar cada dia el centre i que també es feia càrrec del funcionament de la cafeteria.

"Esperem que Compromís i el Partit Socialista donen suport a la nostra iniciativa, però sobretot, esperem que la complisquen perquè aquest govern és especialista a prometre i no executar ni dur a terme les inversions en les infraestructures" ha afirmat Catalá.

Destacats