Catalá demana conéixer el pla de vacunació a la ciutat de València: “L'esperança ha de tindre un cronograma i Ribó no pot desentendre's”

Mostra la seua preocupació per l'evolució del virus a la ciutat on el 97,78% de les mostres en aigües residuals són positives, 2 punts més que en l'anterior informe

Guardar

29-12-2020 Catala Junta Portavoces
29-12-2020 Catala Junta Portavoces

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha assistit hui a la Junta de Portaveus Extraordinària on ha demanat a Ribó conéixer el pla de vacunació per a la ciutat de València.

"Més enllà de la propaganda del Govern, els veïns de la ciutat han de conéixer quan es vacunaran. Ribó no pot desentendre's i com a màxim representant de la ciutat hauria d'exigir a la Generalitat conéixer els plans: l'esperança que representa la vacuna ha de tindre un cronograma clar.", ha assenyalat Catalá.

La portaveu ha mostrat la seua preocupació per les dades de la ciutat de València que encapçala els contagis en la Comunitat Valenciana i que, segons les xifres d'ahir de la Generalitat, dels 30 brots detectats a la província de València, més de la meitat, 17, estan concentrats a la ciutat de València.

A més segons l'últim informe facilitat al Grup Municipal Popular, les mostres positives entre el 21 i 24 de desembre és del 97,78%, dos punts per damunt de l'últim informe dels dies 14 i 17 de desembre.

D'altra banda, Catalá ha demanat a tots els grups polítics un pacte per a renunciar a la pujada de sou del 0.9% que contemplen els pressupostos municipals aprovats per Compromís i PSPV, amb l'abstenció de Cs.

"Per enèsima vegada, li ho demanem a Ribó. No entenem la seua desraó. Totes les institucions responsables han congelat el salari. Ara les prioritats són unes altres i, respectant que els funcionaris tinguen aqueixa actualització, els càrrecs polítics hem de renunciar aqueixa pujada i destinar-la a finalitats socials", ha assenyalat.

Així mateix, la portaveu del PP ha tornat a demanar l'informe de la policia científica sobre l'incendi que es va patir en les cotxeres de l'EMT a Sant Isidre, així com informació sobre l'okupació d'un baix en Pintor Sorolla. "Ens falta informació i l'alcalde no pot romandre impassible", ha assenyalat.

Destacats