Catalá demana a Ribó que destine l'edifici municipal de Guillem de Castro per a un centre social i de majors

Guardar

La portaveu del PP,  María José Catalá, durant la seua visita al barri del Pilar de València
La portaveu del PP, María José Catalá, durant la seua visita al barri del Pilar de València

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i els regidors del PP, Marta Torrado i Santiago Ballester, han visitat al costat de representants de l'Associació de Veïns de Velluters el barri del Pilar que demanen més dotacions públiques.

Després de la trobada, Catalá ha demanat a Ribó que rectifique i destine l'edifici municipal situat en Guillem de Castro –Plaça del Pilar, per a un centre social i per a majors i no a un edifici administratiu com té previst el govern de Compromís i PSPV. "Ribó ha d'escoltar els veïns i rectificar."

La portaveu del PP ha lamentat que "l'esquerra relegue als majors i preferisca destinar un edifici municipal a labors administratives. És està la prioritat de Compromís i PSPV?" ha assenyalat Catalá qui ha recordat que el PP va ser qui va aprovar que la infraestructura tinguera un ús social per als veïns del barri i "ara Compromís els ha enganyats"

"Els majors són els grans oblidats de l'actual govern" ha manifestat Catalá que ha recordat que Compromís i el PSPV no han construït ni un nou Centre d'Atenció per a Persones Majors des que governen i enguany la quantitat destinada a inversions en la Delegació d'Envelliment és ridícula. (270.000 €). A més, a data 31/8/2021, el grau d'execució d'inversions en aquesta delegació és de 0 euros. "Compromís i PSPV prometen molt però no fan res. Eixa és la realitat".

En aquest sentit, Catalá ha anunciat que el PP presentarà una moció en la pròxima Comissió de Benestar, per a demanar que en el pressupost per al 2022 es contemplen més inversions per a majors. "

La portaveu del PP també ha visitat al costat dels veïns el jardí de l'Hospital, lloc que tal com denuncien els veïns és focus de brutícia i vandalisme. "Demanem més presència policial i solucions ja per a la degradació de la zona, ja que és bastant visible els efectes del vandalisme, la falta de seguretat i el botellot. Ribó no pot mirar cap a un altre costat."

Destacats