Catalá censura la "guerra d'egos" PSOE-Compromís i l'anunci de Falles abans de parlar en la mesa de treball

Guardar

MJoséCatalà
MJoséCatalà

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha censurat aquest dilluns la "guerra d'egos del PSOE i Compromís", partits que integren el govern de la ciutat i al costat de Unides Podem el de la Generalitat, i que utilitzen "les Falles per a fer política".

Així, ha censurat que aquest diumenge transcendira que la Conselleria de Sanitat -dirigida per la socialista Ana Barceló- portarà a la comissió de treball sobre les Falles, una trobada amb el món faller previst per a aquesta vesprada amb la finalitat de parlar de la possible data de celebració d'aquestes festes, la proposta de desenvolupar alguns actes al setembre.

María José Catalá ha considerat una "deslleialtat l'anunci del PSOE sobre les Falles 2021 abans de parlar amb la mesa de treball de les Falles".

En aquest sentit, ha lamentat que "la portaveu del PSOE de l'Ajuntament i la consellera de Sanitat, també del PSOE, hagen avançat dates de la celebració de les Falles 2021 abans de parlar-ho amb la taula de treball formada pels principals representants de la festa, que tindran una reunió aquesta mateixa vesprada i que s'han hagut d'assabentar per xarxes".

La portaveu del PP ha assenyalat que els integrants d'aquesta comissió "han demostrat responsabilitat i treball", per la qual cosa ha asseverat que "no mereixien aquest tracte dels nostres dirigents".

"Aquesta mesa de treball fa mesos que està dedicant molt temps per a tindre la millor festa en 2021 malgrat la pandèmia. Són moltes hores de treball desinteressat perquè després un partit polític vulga utilitzar la Falles per a fer política, just el contrari que des del PP demanem", ha exposat.

"Els polítics han d'estar al marge de la nostra principal festa a la ciutat", ha agregat Catalá, que ha criticat "la guerra d'egos del PSOE i Compromís, que utilitzen les Falles per a fer política".

AJUDES A COMISSIONS FALLERES

La responsable 'popular' ha lamentat que mentrestant, l'executiu municipal segueix "sense fer arribar les ajudes a les comissions falleres", a les quals "tanta falta els fa" i "els principals actors d'aquesta festa".

"No han eixit ni tan sols les bases malgrat ser aprovades aquestes ajudes en ple i per unanimitat al gener, a proposta del PP. D'això és del que haurien de preocupar-se els portaveus del PSOE i Compromís i no tractar de posar-se medalles com a salvadors de la festa quan els vertaders artífexs que la festa continue viva són les comissions falleres", ha apuntat.

Arxivat a:

Destacats