Catalá: "A 4 mesos d'acabar l'any, Ribó no ha executat 240 M€. València a tornar a perdre milions d'inversions en els barris. És un rotund fracàs"

"On mai falla l'esquerra és en la recaptació que s'acosta als 300 M€, 5,4 milions més recaptats que respecte a fins i tot any"

Guardar

Secretaria general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, María José Catalá
Secretaria general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, María José Catalá

La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Catalá, ha valorat hui les últimes dades d'execució de les inversions de l'Ajuntament de València. A 31 d'agost, d'un pressupost de 282,4 M€, Compromís i PSPV només han invertit 42,3 M€.

La portaveu del Partit Popular ha alertat que Ribó i PSOE van "com més va pitjor", ja que el grau d'execució d'inversions és del 14,9%. Un percentatge inferior al del passat any, per aquestes dates que ascendia al 15,8%. És a dir, que baixen quasi un punt.

"Aquestes xifres són dramàtiques perquè a quatre mesos d'acabar l'any, Ribó no ha executat 240 M€. Això significa que València a tornar a perdre milions d'inversions en els barris. Possiblement, 200 milions que van a dotacions i serveis per als valencians es queden en el calaix perquè aquest govern és incapaç de gestionar. Sense pal·liatius. És un rotund fracàs" ha afirmat María José Catalá.

Vist aquest balanç, la portaveu del PP ha afirmat: "Per a què serveix un govern que és incapaç d'executar les inversions que van per a millorar els nostres barris? El seu temps ha acabat" ha subratllat. El PP farà pressupostos. Realistes amb execucions realistes i no es dedicarà a fer "PowerPoint que mai es compleixen, com fa Compromís i el PSOE".

María José Catalá ha volgut subratllar el contrast entre la falta d'execució i l'afany recaptatori del govern de Ribó que va apujar els impostos en plena pandèmia i s'ha negat any rere any a baixar-los: "On mai falla l'esquerra és en la recaptació que s'acosta als 300 M€ (294.702.596), 5,4 milions més recaptats que respecte a fins i tot any".

"Ribó i el PSOE són experts en fregir a impostos als valencians perquè després els carrers continuen brutes, els jardins descurats i els carrers sense pràcticament policies" ha denunciat la portaveu del PP.

Destacats