Casado presenta el PP com el "dic de contenció" contra els "governs d'esquerres i d'extrema esquerra"

Guardar

casado_madrid
casado_madrid

El president del PP, Pablo Casado, ha dit en l'acte del Dia de la Comunitat de Madrid que el seu partit ha de ser, de cara a les eleccions autonòmiques i municipals del 26 de maig, "dic de contenció" contra els "governs d'esquerres i d'extrema esquerra".

A la seua arribada a la Reial Casa de Correus, Casado ha manifestat que ha acudit a l'acte a "reivindicar que la Comunitat de Madrid i l'Ajuntament de Madrid quan més han progressat ha sigut amb el Partit Popular", i ha presentat el PP com a "dic de contenció" contra els "governs d'esquerres i d'extrema esquerra", de cara al 26 de maig, i "si es torna a revalidar el pacte amb els independentistes i els batasunos, molt més".

Així mateix, ha dit que els candidats del PP a la Presidència de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, i a l'Ajuntament de la capital, José Luis Martínez Almeida, "van a insistir en eixe Madrid obert en el qual es baixa impostos, es millora la sanitat, s'augmenta el transport públic i es té una educació de qualitat, que són les preocupacions reals de les persones".

A més, després d'apuntar que el Govern ha comunicat a Brussel·les que pujarà els impostos en 26.000 milions d'euros, ha dit que d'això se'n va a parlar en la pròxima campanya electoral.

Pel que fa a "altres partits que celebraven la seua derrota el diumenge", ha dit que la seua estratègia era "afeblir al Partit Popular", però "no ho han aconseguit". "Sobretot, pareix que estan contents que governe Pedro Sánchez", ha destacat.

En al·lusió a Vox, de cara a les eleccions europees, que se celebren també el 26 de maig, ha assenyalat que "no els va a ser fàcil explicar als espanyols que no respecten aquesta Unió Europea, que no aposten per la Política Agrària Comuna i que estan al costat dels populistes com Le Pen, que els felicita per Twitter pels resultats obtinguts".

Respecte a Cs, ha dit que "el transfuguisme mai ha sigut una cosa que respectara la societat espanyola" i que "encoratjar que altres membres d'altres partits polítics es passen a la mitat d' la campanya electoral al teu dóna bona mesura de la regeneració falsa que ha intentat enarborar, i sobretot de la roïna situació de captació de talent interna que pots tindre en el teu partit".

"Nosaltres demanem un joc net, una campanya neta i el que anem a fer és respondre la demanda dels espanyols i els madrilenys com hem fet sempre", ha agregat.

DE 137 A 66 DIPUTATS

D'altra banda, respecte als roïns resultats obtinguts en les eleccions generals, en passar de 137 a 66 diputats i perdre a quasi la mitat del seu electorat, ha dit que el PP porta perdent suports electorals des de fa huit anys, "per tant açò no és una cosa que siga imputable a aquestes últimes eleccions generals".

"Vam perdre un terç dels electors l'any 2015, recuperem una mica en la repetició d'eleccions i ara hem tingut una pèrdua amb un resultat molt roín i per tant les causes, com deia José Manuel García Margallo en el Comité Executiu són eixa triple 'c', crisi econòmica, casos de corrupció i la situació a Catalunya, com ha passat en altres països europeus i en altres partits de la nostra família política en tota Europa i en l'hemisferi nord", ha detallat.

No obstant açò, ha pronosticat que "després de les eleccions municipals i autonòmiques quedarà molt clar que el PP segueix sent el gran partit amb més regidors, amb més alcaldes i amb més implantació territorial".

Destacats