Carlos Mazón presenta la seua candidatura a liderar el PPCV amb un "projecte per a tots i per a guanyar"

María José Catalá dirigirà la seua campanya i la proposa com “la pròxima secretària general del PP en la Comunitat Valenciana”

Guardar

Carlos Mazon
Carlos Mazon

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha fet oficial aquest divendres que optarà a les primàries per a convertir-se en el pròxim president del Partit Popular en la Comunitat Valenciana (PPCV). "Estic convençut de tindre la força necessària per a liderar un projecte per a tots i aquest és un projecte per a guanyar".

Així ho ha asseverat en una roda de premsa oferida en la seu del PPCV a València que ha començat agraint la "generositat" de l'actual màxima responsable dels 'populars' valencians, Isabel Bonig, que ahir va anunciar que renunciava a la seua acta i al seu lloc de portaveu en Les Corts Valencianes després de no comptar amb la confiança de la direcció nacional per a presentar-se a la reelecció.

Mazón ha explicat que fa aquest pas avant perquè creu que el PP "està preparat per a donar aqueix últim impuls per a guanyar". "És un projecte per a guanyar, no perquè guanye el PP, sinó perquè guanye la Comunitat Valenciana i per a això hem de guanyar la Generalitat", ha manifestat.

Una institució, ha continuat, que "governa un tripartit d'esquerra nacionalista" i que "abaixa el cap" davant el Govern de Madrid. "Ens rebel·lem davant la situació, nosaltres tenim l'orgull de valenciania, de la nostra terra i defensarem el millor per a la nostra terra governe qui governe a Madrid".

Mazón ha al·ludit també a la "llibertat" i ha afirmat que treballarà perquè la valenciana siga "una terra on hi haja llibertat educativa, en la sanitat, per a l'activitat econòmica i en la butxaca dels ciutadans abaixant els impostos i que defense els seus senyals d'identitat sense complexos davant ningú, que no cedeix davant Catalunya ni odia a la Comunitat de Madrid".

Així mateix, ha anunciat que la líder del PP a València, María José Catalá, dirigirà el seu equip de campanya i, a més, si obtenen el suport dels seus companys, "la pròxima secretària general del PP en la Comunitat Valenciana".

Destacats