Carles Esteve (Compromís) presenta una denúncia per lesions contra el policia que li va colpejar en la protesta per Hasél

Guardar

manifestacion-hasel
manifestacion-hasel

El diputat de Compromís en Les Corts Carles Esteve ha presentat una denúncia per lesions davant el Jutjat d'Instrucció núm. 14 de València, en funcions de guàrdia, contra un agent de la Policia Nacional que li va colpejar a la cama dreta durant la protesta del dijous en suport al raper Pablo Hasél.

El parlamentari ha fet pública la denúncia aquest dissabte en un missatge de Twitter, en el qual, al costat de la imatge d'aquesta, reivindica que "si volem una policia que defense els nostres drets i no ens tracte com un enemic, hem d'eliminar aquestes actuacions".

La formació valenciana es va fer ressò dels fets la mateixa nit del dijous, a través de la mateixa xarxa social. El compte oficial de Twitter de Compromís va criticar el tracte de la Policia als manifestants i va denunciar que el diputat havia sigut "agredit", una publicació retuitada per la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra.

Tant el partit com Esteve han compartit un vídeo en el qual s'aprecia com el diputat camina al costat dels agents amb els braços enlaire i un policia li colpeja amb una porra per darrere.

Segons la denúncia difosa aquest dissabte pel diputat, durant la protesta, al voltant de les 20 hores del dijous al carrer Sant Vicent, un policia li va colpejar a la cama dreta en passar al costat d'ell, "quan el declarant estava seguint les indicacions del policia" i es trobava "en actitud no violenta".

En la mateixa denúncia, el diputat de Compromís manifesta que el colp li ha causat lesions i que va haver de ser assistit en el centre de salut d'Alboraia (València). A més, consta que Esteve aporta una còpia del comunicat d'assistència mèdica.

El parlamentari, en la seua publicació d'aquest dijous, demana "ajuda" a qualsevol persona que tinga més imatges i vídeos dels fets.

Destacats