Cantó espera que Ciudadanos cresca "molt més" perquè encara hi ha "molts indecisos"

Guardar

canto_junta
canto_junta

El candidat de Ciudadanos en les pròximes eleccions autonòmiques, Toni Cantó, ha declarat que espera que el seu partit cresca "encara molt més perquè les enquestes diuen que encara hi ha molts valencians indecisos".

Així s'ha referit el candidat a una enquesta publicada pel diari 'Las Provincias' aquest diumenge que apunta al fet que Cs obtindria dos escons més que en 2015 en les eleccions autonòmiques del 28 d'abril. Cantó ha realitzat aquestes declaracions aquest diumenge a València en una 'paella ciutadana' organitzada pel partit sota el Pont de l'Albereda a la qual, malgrat la pluja, han acudit afiliats de l'organització.

En l'acte també es trobava la candidata de Cs al Congrés dels Diputats per la província de València, María Muñoz, i el candidat a l'alcaldia de València, Fernando Giner.

"Jo espere que encara cresquem molt més perquè les enquestes també diuen que encara hi ha molts valencians indecisos", ha declarat Cantó, qui ha assenyalat que entén "la seua indecisió i el seu cabreig després d'haver viscut sota el govern d'un PP corrupte que va gestionar malament els nostres recursos i que està ancorat en el segle XX".

D'aquesta manera, el líder de Cs ha criticat que el partit que lidera Isabel Bonig "es vol carregar l'Agència Antifrau o fins i tot la innovació, quan realment el problema que té la Comunitat Valenciana és que encara som la sisena autonomia en recerca i desenvolupament", per al que s'ha compromés a convertir-la en "la primera comunitat autònoma a Espanya".

"750 MILIONS DE RETALLADA A l'ADMINISTRACIÓ"

Cantó també ha dirigit retrets al Botànic, al qual s'ha referit com "eixe tripartit que venia a rescatar persones i només s'ha rescatat a si mateix, que ha omplit l'administració d'endollats, d'agències que no serveixen absolutament per a res i de fundacions o subvencions a entitats pancatalanistes".

Així mateix, el dirigent de la formació política ha insistit que es compromet "a fer una retallada de 750 milions a eixa administració per a dedicar-lo a eliminar les llistes d'espera i a traure als nostres fills dels barracons" i ha recriminat a "la senyora Oltra i el senyor Puig, que van dir que els anaven a traure dels barracons i quatre anys després segueixen ací".

Cantó ha reiterat que vol "llevar despesa supèrflua i dedicar-ho a abaixar impostos i a millors serveis per als valencians", així com a "retornar la llibertat que han perdut els valencians de poder triar on poden educar-se els seus fills i en quina llengua vehicular s'educaran".

El líder de Cs ha explicat que dedicaria eixes retallades "a millorar la sanitat i l'educació pública dels valencians i les ajudes a la dependència i a la discapacitat" alguna cosa que considera "essencial", però també ha incidit que demanaran "menys impostos, perquè els valencians viuen en una de les comunitats autònomes on més impostos es paga".

Entre els impostos que pretenen eliminar, ha assenyalat "que s'acabe amb l'impost de successions i que es baixe el tram autonòmic de l'IRPF".

Destacats