Cantó demanarà responsabilitats a l'Executiva de Cs i descarta la seua marxa al PP

Guardar

Xisco-Navarro_Valencia-Extra_Toni-Canto-1
Xisco-Navarro_Valencia-Extra_Toni-Canto-1

El coordinador de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha assegurat que demanarà responsabilitats a l'Executiva del seu partit aquest dilluns, al mateix temps que ha descartat la seua marxa al Partit Popular. Segons ha explicat, aposta per "recompondre" el partit, "barallar fins al final" i aconseguir que Cs "isca a flotació".

En una entrevista en la Cadena COPE, recollida per Europa Press, Cantó ha criticat l'estratègia que la seua formació va dur a terme a la Regió de Múrcia, per la qual exigirà explicacions. "I si veiem que són conscients o no del mal que es va fer o tot, caldrà prendre una sèrie de mesures o altres", ha sostingut.

En aquesta línia, el dirigent 'taronja' ha assenyalat que cal "assumir àmplies responsabilitats amb tot el que s'ha fet" en l'últim mes. "Jo ja ho vaig dir en l'última Executiva i no se'm va fer cas", ha asseverat, recordant que el balanç del mes ha deixat a Cs com a "força residual a Catalunya" i amb la possibilitat de "desaparéixer a Madrid".

"Això és dramàtic", ha lamentat Cantó, insistint que la "supervivència" de Cs implica escoltar l'"afiliació del partit" i per analitzar a fons l'estratègia. "Vull que Cs sobrevisca a aquest mes horribilis", ha continuat, assegurant que els últims esdeveniments a Múrcia i la Comunitat de Madrid són "absolutament reprotxables".

Cantó s'ha expressat així després que admetera la seua discrepància amb la decisió del partit de presentar una moció de censura contra el PP a Múrcia. "Qualsevol que em conega pot imaginar què pense de la decisió que ha pres el meu partit a Múrcia i de les conseqüències que això implica", va assenyalar després de conéixer la notícia.

L'Executiva de Ciutadans es reunirà aquest mateix dilluns després que fora sol·licitada pel vicepresident de la Junta d'Andalusia, Juan Marín; la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís; el portaveu de Ciutadans en les Corts Valencianes, Toni Cantó; i la ja exconsellera de Cultura i Turisme de la Comunitat de Madrid, Marta Rivera.

Destacats