Cantó anima a "votar en massa" per a "desbloquejar el país"

Guardar

Toni Cantó votando 10n
Toni Cantó votando 10n

El portaveu de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha animat "tots els espanyols i, especialment, als valencians" a "acudir en massa" a votar en les eleccions d'aquest diumenge per a "desbloquejar el país i posar-lo en marxa".

Així ho ha manifestat el 'síndic' de la formació 'taronja', que ha exercit el seu dret a vot en Col·legi Notarial de València. Allí, Canto ha assenyalat que ha votat "content" i amb confiança que els espanyols "es mobilitzen per a superar el bloqueig i aconseguir un govern centrat que es preocupe ja i es pose en marxa per a solucionar els problemes del país".

A més, ha expressat el seu desig que augmente la participació però ha reconegut que és una cosa complicada quan bloqueges durant tant temps, com ha fet el govern actual, la formació" d'un executiu.

"Per això en Ciutadans estem dient-li als espanyols que no es deixen desincentivar i acudisquen en massa a votar per a posar en marxa el país. Nosaltres ens posarem al seu servei per a desbloquejar", ha finalitzat.

Arxivat a:

Destacats