Camps torna a la Plaça de Bous deu anys després per a recolzar a Casado i a Mazón

Guardar

L'expresident de la Generalitat Francisco Camps atén els mitjans a la seua arribada a la Convenció Nacional del PP
L'expresident de la Generalitat Francisco Camps atén els mitjans a la seua arribada a la Convenció Nacional del PP

L'expresident de la Generalitat Francisco Camps ha arribat passades les 10.40 del matí d'aquest diumenge al tancament de la Convenció Nacional del PP en la Plaça de Bous de València, on no acudia a un míting dels 'populars' des que va deixar la presidència fa deu anys.

Camps ha destacat que veu el "mateix ambient d'alegria, il·lusió i esperança" entre els militants congregats en la Plaça que veia fa deu anys. "Hem de ser ací en la plaça fent costat a Pablo Casado cap a la presidència del Govern i a Carlos Mazón a la presidència de la Generalitat".

Així, l'exdirigent 'popular' ha atés els mitjans de comunicació abans d'entrar a la Plaça de Bous de València, on s'espera un ple d'unes 10.000 persones per a abrigallar a Pablo Casado en aquesta última jornada que posa la fi a la setmana de la Convenció Nacional de la formació.

"El meu partit de tota la vida, el PP, torna a casa. Des de la plaça de bous de València, Aznar i Rajoy van aconseguir La Moncloa. Zaplana i jo, la Generalitat. Pablo Casado i Carlos Mazón faran el propi", assegurava fa uns dies en Twitter.

Destacats