Bonig lamenta que Puig faça costat "als qui volen trencar la convivència"

Guardar

Foto Isabel telemática.jpg 1
Foto Isabel telemática.jpg 1

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat que "Puig es posa de perfil davant els fets violents ocorreguts en els últims dies" i ha lamentat que "no els condemne expressament i es pose al costat dels qui volen trencar la convivència i ataquen a la democràcia".

Bonig ha participat aquest matí en el comité executiu de la província de València en el qual ha participat Ana Beltrán, sotssecretària d'organització del PP, i en el qual ha assenyalat la importància de "començar a celebrar quan siga possible els congressos locals a València per a tindre en marxa l'estructura del partit i estiga preparada per a arribar a la gent del carrer en els temps durs que s'aveïnen".

La presidenta popular considera que "el que està passant aquests dies amb els altercats per un delinqüent condemnat és inaudit. El problema no de Podem o de Compromis, el problema és de Puig i la seua equidistància, de Sánchez i del PSPV. El PSOE ha de saber què vol: o està amb la llei o contra la llei. No es pot posar al costat dels qui volen trencar la convivència i es dediquen a atacar a la Policia. És una vergonya i nosaltres serem fermes".

Isabel Bonig ha volgut agrair la tasca a tots els militants i càrrecs públics del PPCV que, al llarg de tota la història, han estat sempre ací i han contribuït a construir aquest projecte polític que ha tingut molts assoliments, amb humilitat i amb el cap ben alt".

La presidenta popular ha assenyalat que "el PPCV és fonamental en la definició territorial d'Espanya i és necessari treball i unitat per a fer gran el projecte del PP. Som l'únic partit, l'única organització de gestió de govern, que té les idees clares, capaç de transformar la societat. La situació és dura i complicada i cal tractar de sumar i conjuminar".

Isabel Bonig ha indicat en la seua intervenció telemàtica que "el PP ha de donar batalla i no pot estar de perfil en l'organització territorial de l'Estat, en qüestions socials, en la transformació de la societat. El PP, des de la lleialtat i el respecte però també des de la diversitat, ha d'estar més present en la construcció d'un projecte nacional, divers i plural i que compte amb tots".

Destacats