Bonig: "L'esquerra tracta de separar però nosaltres tenim què ens uneix"

Guardar

bonig_ep
bonig_ep

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat aquest dissabte la necessitat d'"un govern que defense la Constitució Espanyola de debò". "L'esquerra tracta de separar però nosaltres hem de buscar les coses que ens uneixen", ha defensat.

Bonig ha participat aquesta vesprada en un acte a Torreblanca (Castelló) amb simpatitzants i militants del PP acompanyat del president provincial del PP Castelló Miguel Barrachina i de la portaveu local Tania Agut.

Bonig ha indicat que de cara a les pròximes eleccions "el PP donarà la batalla". "Com a l'esquerra no els van bé les coses es dediquen a utilitzar totes les seues terminals mediàtiques per a atacar al PP. Hem d'estar preparats. Cal aglutinar el vot i cal anar a votar. L'únic vot útil per a l'únic partit responsable és el PP", ha assegurat.

Respecte a la situació a Catalunya, la líder popular ha qualificat de "vergonya l'actitud" del ministre d'Interior, Fernando Grande- Marlaska. "Mentre les forces i cossos de seguretat de l'Estat es jugaven la seua integritat física a Catalunya, el ministre no estava amb ells donant-los suport sinó de parranda en un restaurant de Madrid", li ha retret, al mateix temps que ha opinat que "hauria d'estar cessat".

"Com hauria d'estar-ho (el secretari autonòmic d'Ocupació) Nomdedéu qui en horari de treball, en lloc de dedicar-se a baixar les llistes d'atur, va escriure en un tuit que el problema de la violència és perquè la policia estava infiltrada", ha postil·lat Bonig, abans de criticar que "han passat 24 hores" i el president de la Generalitat, Ximo Puig, "encara no ha cessat a Nomdedéu". "Però no ho farà i utilitzarà les seues terminals mediàtiques per a atacar-nos", ha postil·lat.

Bonig ha manifestat que en la Comunitat Valenciana "Puig es dedica a regar de diners de sotamà a associacions catalanistes que volen portar ací el mateix procés de Catalunya".

Al seu judici, "Puig està aliat amb Compromís, nacionalistes que pensen com Nomdedéu i Marzà que sostenen que sense València no hi ha independència".

"A aquest Consell no li importa acabar amb les llistes d'espera en sanitat, ni que hi haja 8.000 valencians més en aqueixes llistes d'espera en l'últim any. Amb la condició d'endollar als seus tenen suficient. Ara Puig ens demana retallades en educació, sanitat i dependència però després d'haver col·locat a 300 persones de PSPV, Compromís i Podemos. No cal retallar en drets sinó en els privilegis de Puig i Oltra", ha remarcat.

Isabel Bonig ha indicat que "sempre que governa, l'esquerra arruïna aquest país". "Ho va fer González, Zapatero i ara Sánchez i haurà de vindre Casat per a arreglar-ho. Sense economia no hi ha res, no hi ha sanitat, educació, no hi ha pensions, ni inversió, ni futur. En aquest país són més les coses que ens uneixen que les que ens separen, com diu el lema del PP", ha insistit.

"L'esquerra tracta de separar però nosaltres hem de buscar les coses que ens uneixen. I per a buscar-les només hi ha un partit que representa la pluralitat, la moderació i el progrés i aqueix és el PP. Cal deixar-se experiments i votar a l'únic partit que pot traure a Espanya d'aquesta paràlisi política i econòmica", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats