Bonig expedientarà a qualsevol càrrec del PP que es vacune sense ser prioritari: "Jo no ho hauria fet"

Guardar

bonig
bonig

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha garantit aquest dilluns que el seu partit obrirà un expedient informatiu "si hi ha algun càrrec que accepta la vacuna sense ser grup prioritari", després de la recent vacunació de l'alcalde de La Nucia (Alacant) i diputat provincial, Bernabé Cano, i el regidor de Sanitat, Manuel Alcalá, tots dos 'populars'.

"Jo no ho hauria fet", ha recalcat en roda de premsa després que la Conselleria de Sanitat haja anunciat que obrirà una investigació i el PP d'Alacant un expedient informatiu per les dosis administrades als càrrecs de La Nucia.

Això sí, Bonig ha remarcat que "són casos diferents" als dels alcaldes socialistes vacunats a Rafelbunyol (València) i El Verger i Els Poblets (Alacant), als quals "se'n va dir perquè sobraven vacunes" mentre al primer edil de La Nucia va ser "per la seua condició de facultatiu" en el club de futbol de la localitat i al regidor perquè treballa en el centre de salut dels Foietes.

Després de destacar l'expedient anunciat pel PP provincial, ha insistit que el seu partit aplicarà "la mateixa contundència" que va exigir la setmana passada al PSPV "si es donen les mateixes circumstàncies". "Quan sobren vacunes, ha de ser molt clar per a qui han de ser; per descomptat, no per als alcaldes ni els regidors, siguen del partit que siguen", ha asseverat.

La 'popular' creu que és una cosa "inadmissible" i que demostra que falla el protocol de la Conselleria de Sanitat, a més d'agrair la "contundència" de la vicepresidenta portaveu del Consell i líder de Compromís, Mónica Oltra, que el divendres va defensar que "no per ser més poderós es tindrà prioritat".

Destacats