Bonig desitja Bon Nadal i un pròsper any 2021 als valencians: "Seran unes festes diferents, però amb esperança"

Guardar

bonig-navidad
bonig-navidad

La Presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha traslladat la felicitació del PPCV a castellonencs, valencians, alacantins als qui ha desitjat un Bon Nadal i un Pròsper Any Nou en unes festes que "seran diferents i diferents però l'important és que hi haurà esperança".

"Aquests Nadals seran diferents i diferents, hi haurà absències, hi haurà dolor, hi haurà restriccions, no hi haurà abraçades ni besos, però l'important és que hi haurà esperança, hi haurà il·lusió i hi haurà esforç per a superar aquesta situació que estem travessant" ha assenyalat. Així, ha recalcat: "És temps d'esperança, de pensar en tot allò que serem capaços de construir junts".

Per això, i malgrat les dificultats, la presidenta del PPCV ha assenyalat que "són dates per a recordar als que ens van deixar, als quals estan malalts i als quals han treballat tant perquè la resta de la societat puguem continuar cap avant".

Bonig ha volgut tindre un record especial per als sanitaris, el personal de transport, de neteja, de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i de serveis essencials. "Us mereixeu tota la gratitud", ha recalcat.

Destacats