Bonig demana eleccions i que governe la llista més votada enfront de pactes de perdedors

Guardar

bonig corts
bonig corts

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha instat al president de la Generalitat, Ximo Puig, a convocar eleccions i ha denunciat que "pactes de perdedors estan desgovernant ajuntaments i institucions fonamentals per a la Comunitat", i ha defensat que governe la llista més votada perquè "no es repetisquen situacions com la que es viu a la Comunitat" perquè ha considerat que al seu partit els "van arrabassar en despatxos el que la gent havia manifestat en les urnes".

Bonig s'ha manifestat en aquests termes en una trobada d'estiu que ha mantingut amb Noves Generacions (NNGG) de la Vall d'Albaida celebrat a Bellús, on ha recordat que des del PPCV "sempre han defensat aquesta idea", ja que en 2015 "iniciàrem una campanya perquè així fora, una opció que ara de cara a 2019 la tornem a plantejar".

Així mateix, la presidenta del PP ha assenyalat que "tres anys després s'ha demostrat que el Botànic no ha servit per a res, és un projecte esgotat" pel que ha instat a Puig a convocar eleccions perquè "els valencians puguen tornar a la senda de la prosperitat de la mà del PP".

"Els valencians no poden estar ni un dia més sota un govern que tots els dies renova la seua traïció a la Comunitat: arrabassant-li la llibertat educativa i lingüística, permetent que ens lleven el finançament que ens correspon, incrementant les llistes d'espera, deixant en un limb a 30.000 dependents, dilapidant els diners de l'ocupació i dels emprenedors i dedicant-se a rescatar als seus i a muntar quiosquets", ha denunciat.

EL PP ÉS "L'ÚNIC AMB CLAREDAT D'IDEES"

Sobre aquest tema, ha afegit que "el PPCV és l'únic partit que té claredat d'idees" i ha assenyalat que el partit ha de treballar perquè "el PP guanye a Espanya, a la Comunitat i en les tres diputacions perquè som l'única opció de futur".

La dirigent ha remarcat que el PP "és l'únic capaç de posar a Espanya i la Comunitat Valenciana en marxa". Així, ha assenyalat que si el president del Govern, Pedro Sánchez, va aterrar en l'aeroport de Castelló "va ser perquè ho va construir el PP; si poden venir a l'Arenal Sound en AVE és perquè ho va fer el PP i si pot pujar les pensions és perquè ho va fer el PP; si pot obrir el pas de la V-31 és gràcies al PP i si amplia la V-21 d'entrada a València és gràcies al PP". "Alguna vegada podrien reconéixer-ho", ha afegit.

D'altra banda, Bonig ha posat en valor la labor desenvolupada pels xicotets municipis i ha assenyalat que "la política amb majúscules" es fa en els ajuntaments. La dirigent del PPCV ha utilitzat com a exemple al municipi de Bellús --actualment governat pel PP-- "un ajuntament que van deixar en la ruïna i que gràcies al PP es va alçar en una situació molt difícil", ha declarat.

Arxivat a:

Destacats