Bloc celebrarà una convenció al novembre i es veu "més preparat que mai" per a les eleccions

Guardar

bloc_convencion
bloc_convencion

El Bloc Nacionalista Valencià està "més preparat i més cohesionat que mai" per a encarar les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim any i celebrarà una convenció valencianista a la fi de novembre que "serà un aparador" del seu "valencianisme d'esquerres potent i armat ideològicament per a liderar el govern" valencià.

Així ho ha expressat la coordinadora nacional del Bloc i coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, en el marc del Consell Nacional, el principal òrgan de govern entre congressos del partit, que s'ha celebrat aquest dissabte a València.

La líder del Bloc també ha convidat a la participació en la manifestació convocada per la Comissió 9 d'Octubre en la seua intervenció en un acte al qual han acudit dirigents de la formació com el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el conseller d'Educació, Vicent Marzà o el portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví.

A més, a pocs mesos del procés de primàries de Compromís, Micó ha apuntat: "la força i la cohesió del Bloc ha de servir perquè traguem tot el potencial de la nostra gent".

Un altre dels reptes a afrontar, segons la coordinadora nacional del Bloc i coportaveu de Compromís, és el de la negociació dels pressupostos de la Generalitat, alguna cosa que Micó ha assegurat que es "superarà amb nota".

"El treball que fan any rere any la nostra gent en el Consell i les Corts aconseguiran que continue creixent la inversió per alumne en les escoles valencianes, que hi haja més mestres que mai, que els nostres sectors culturals continuen millorant, que hi haja més recursos per a lluitar contra l'atur, que les empreses tinguen més i millors oportunitats, que es pague abans la dependència, que s'impulse la renda d'inserció i tantes altres mesures que impulsem amb la cara molt alta per un País Valencià més just, més social i més lliure", ha manifestat.

CONVENCIÓ AL NOVEMBRE

Així, ha avançat que a la fi de novembre el Bloc farà una convenció política valencianista "per a raonar i compartir idees" del seu projecte de País Valencià: "una trobada que volem que siga un aparador del nostre valencianisme d'esquerres potent i armat ideològicament per a liderar el govern del nostre país"

Finalment, Micó ha fet una crida en el qual ha encoratjat a la militància a la 41a convocatòria de l'Aplec del Puig que se celebra just en un mes, l'últim diumenge d'octubre. "Ens reunirem al Puig, en germanor, per a conviure i reivindicar-nos com a garants del valencianisme", ha manifestat.

Destacats