Barceló: "Seré l'última a vacunar-me. El capità sempre ha de ser l'últim a abandonar el vaixell"

Guardar

barceló
barceló

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha confirmat aquest dimarts que ella no s'ha vacunat contra la covid i de fet ha afirmat que serà l'última a inocular-se: "Com aquell que diu, el capità sempre ha de ser l'últim a abandonar el vaixell, per tant seré l'última a vacunar-me".

Barceló, en una entrevista en Debat Obert de la 8 Mediterrani, preguntada per les irregularitats que s'estan detectant en l'ordre d'administració dels vials contra el SARS-CoV-2, ha recalcat que "totes les comunitats autònomes han de vacunar per l'ordre en el qual s'ha establit" en l'Estratègia del Ministeri.

D'altra banda, ha advertit que tots els indicadors posen de manifest que la situació de la Comunitat Valenciana és d'"un alt risc". Per tant, ha apel·lat a "la responsabilitat dels ciutadans perquè complisquen amb totes les mesures que s'han establit".

En eixe sentit, ha comentat que no els agradaria "haver d'hospitalitzar a ningú sinó continuar portant aquesta situació en la mesura que siga possible sense més ingressos, que a vegades acaben en les UCI amb un desenllaç que a vegades és terrible".

Arxivat a:

Destacats